Ύμνοι και ελπίδες για Κάμπελ

Με εγκωμιαστικά λόγια σχολίασε την απόδοση του Τζόελ Κάμπελ στο πρόσφατο φιλικό της Κόστα Ρίκα με την Ιρλανδία, ο Μάρτιν Ο ΄Νιλ.

Ο εκλέκτορας του ΕΙΡΕ είπε ότι «ο Κάμπελ έπαιξε εξαιρετικά, αλλά δεν είναι κάτι που μας προξενεί έκπληξη διότι όλοι είδαμε τι μπορεί να κάνει και πόσο μέλλον έχει με την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Ο ίδιος ο Κάμπελ συνεχίζει να κάνει δηλώσεις για τη νέα χρονιά λογίζοντας τον εαυτό του ως παίκτη της Άρσεναλ. «Κοιτάζω πάντα τη δουλειά μου και αφοσιώνομαι στην ομάδα μου. Φέτος ήταν ο Ολυμπιακός, την επόμενη σεζόν θα είναι η Άρσεναλ», δήλωσε ο Κοσταρικανός άσος, αλλά στον Ολυμπιακό δεν παύει να υπάρχει αισιοδοξία ότι μετά το Μουντιάλ θα βρεθεί άκρη ώστε να παραταθεί ο δανεισμός του από την Άρσεναλ. 

Στον Ολυμπιακό αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στα θέματα των μεταγραφών, με Φινμπόγκασον, Πουλίδο, Κασάμι δεδομένους στόχους και αναζήτηση με επαφές για εξτρέμ και αμυντικό χαφ. Εκκρεμούν οι υποθέσεις παραμονής των Εντινγκά, Μαρκάνο, ενώ από την ελληνική αγορά έχει κλείσει εδώ και καιρό ο Νίκος Καθάριος του Πανθρακικού.

Σχετικά άρθρα