Κλείνει τις εκκρεμότητες

Μετά από μία εβδομάδα που κύλησε προπαρασκευαστικά, στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και να κάνουν βήματα μπροστά στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και σημαντικές.

Πρωτίστως χρονικά φαίνεται ότι θα λήξει το σίριαλ με τον Γιώργο Καραγκούνη. Μετά από εβδομάδες συζητήσεων και διεργασιών έφτασε η στιγμή για να δώσει την απάντησή του ο αρχηγός της εθνικής ομάδας στον Παναθηναϊκό. Το θέμα έχει να κάνει κυρίως με την αποδοχή του ρόλου του στο Τριφύλλι και βέβαια με την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στα θέματα των δύο δανεικών. Του Γκόρντον Σίλντενφελντ και του Μεχντί Αμπεΐντ. Για τον Κροάτη υπάρχει αισιοδοξία μετά τη συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ότι εν τέλει θα καμφθούν οι αντιστάσεις της Ντινάμο Μόσχας. Αντίθετα για τον Αλγερινό η κατάσταση παραμένει περίπλοκη και τα πάντα εξαρτώνται από τη Νιούκαστλ. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Αγγλία άνθρωπος του Παναθηναϊκού για να «τρέξει» τις εξελίξεις.

Έτοιμο να προχωρήσει είναι και το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Εκεί η προτίμηση είναι από την ιβηρική χερσόνησο, αν και οι προτάσεις που εξετάζουν στο Τριφύλλι είναι δεκάδες.

Επίσης θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα .

 

Σχετικά άρθρα