“Μόνο τρία δάκρυα για τον τραυματισμό μου”

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκινάει σε λίγα 24ωρα και ο Λουίς Σουάρες έκανε δηλώσεις για τον τραυματισμό του, ο οποίος όμως δεν θα του στερήσει την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά και την αναμενόμενη “κόντρα” του με συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Αγγλία.Ο επιθετικός Ουρουγουάης σε συνέντευξή του στην αγγλική «guardian» αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο γόνατο και στην εγχείρηση που έκανε ώστε να είναι έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ψυχολογικά ήμουν πολύ καλά. Σε καμία στιγμή δεν αισθάνθηκα πίεση, ούτε στεναχωρήθηκα επειδή ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω το Μουντιάλ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Όταν ο γιατρός μου είπε τι έχω, τρία δάκρυα μου έφυγαν αλλά όχι παραπάνω, διότι γνώριζα ότι θα τα καταφέρω».

Για το παιχνίδι με αντίπαλο την Αγγλία δήλωσε: «Φυσικά και δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις. Η Αγγλία έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες με δίψα για διάκριση. Ο Ρούνεϊ είναι ο ηγέτης τους, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτός. Θα πρέπει να τους υπολογίζεις όλους».

Για το ότι θα βρεθεί αντίπαλος με τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ τόνισε: «Έχω μιλήσει ήδη με τον Τζέραρντ ώστε να ανταλλάξουμε τις φανέλες μας μετά το ματς. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα μου ζητήσουν οι Τζόνσον, Στάριτζ και Στέρλινγκ».

Σχετικά άρθρα