Ολικό λίφτινγκ ετοιμάζει ο Ιβάν

9 Ιουνίου 2014

Η περσινή χρονιά μπορεί να ξεκίνησε με όνειρα για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο έκλεισε με την χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι επιλογές των Ιβάν Σαββίδη και Χουμπ Στέφενς δεν βγήκαν όπως θα περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα το ασπρόμαυρο καράβι να… βουλιάξει.

Η απογοητευτική σεζόν ωστόσο ανήκει στο παρελθόν και όλοι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου προετοιμάζονται εν όψει της νέας περιόδου. Η άφιξη του ισχυρού άνδρα του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί εξελίξεις σ’ όλα τα ανοικτά μέτωπα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε από τη Ρωσία στη συμπρωτευόυσα, όπου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους που χειρίζονται τα μεταγραφικά του Δικεφάλου. Ο Ζήσης Βρύζας και το επιτελείο του συλλόγου περιμένουν τη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, προκειμένου να αρχίσουν τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και οι αποχωρήσεις, με τον Σαββίδη να ετοιμάζεται για ολικό λίφτινγκ. Εξάλλου, η κάκιστη χρονιά δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος αν θέλει να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ σε τίτλους, θα πρέπει να ντύσει στα ασπρόμαυρα παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Παράλληλα ο Σαββίδης θα συναντηθεί εκ νέου με τον Αγγελο Αναστασιάδη, ενώ δεν αποκλείεται κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη να προγραμματιστεί και η παρουσίαση του Ελληνα τεχνικού στους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Τέλος, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει το πόστο του βοηθού του Αναστασιάδη.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ