Σφοδρή επίθεση από τον Μαραντόνα σε Πλατινί,

9 Ιουνίου 2014

Οι σοβαρές καταγγελίες για δωροδοκία των μελών της FIFA, προκειμένου η Παγκόσμια Ομοσπονδία να αναθέσει στο Κατάρ το Μουντιάλ του 2022, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Οι αδιαφανείς διαδικασίες εξόργισαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση σε FIFA, Μπλάτερ και Πλατινί.

«Υπάρχουν πολύ σοβαρές δωροδοκίες. Θα πρέπει να διερευνηθεί ποιοι έδωσαν αυτά τα χρήματα, σε ποιες τσέπες μπήκαν. Ελπίζω το ποδόσφαιρο να γίνει ξανά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μακριά από δωροδοκίες και διαφθορά. Είναι ατυχές στις τάξεις της FIFA να υπάρχουν πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν παραδοθεί σε τέτοιες τακτικές. Αμφιβάλω αν ο Μπλάτερ έχει κλωτσήσει μπάλα έστω μια φορά στη ζωή του. Ελέγχουν το ποδόσφαιρο, ελέγχουν ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φεύγουν», υποστήριξε ο «Ντιεγκίτο».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μαραντόνα έχει ανοίξει εδώ και αρκετόκαιρό βεντέτα με τη FIFA, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον… αντίζηλό του, Πελέ. Ο Αργεντινός θεωρεί πως η παγκόσμια ομοσπονδία τον έχει αποκλείσει από τα γκαλά της, λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ