Σοκ στη Πάτρα: Ανήλικες πουλάνε το κορμί τους για πέντε ευρώ

10 Ιουνίου 2014

Με ανήλικες που πουλάνε το κορμί τους για 5 ευρώ πηγαίνουν οι Πατρινοί, καθώς όπως αναφέρει ιερόδουλη της πόλης «οι Έλληνες έχουν χάσει το μυαλό τους και έγιναν δέκα φορές πιο διεστραμμένοι. Δεν αντιμετωπίζω στη δουλειά μου μόνο την οικονομική κρίση, αλλά και όλη αυτή την τρέλα στα μυαλά των Ελλήνων».

Στην Πάτρα οι περισσότερες ιερόδουλες είναι αλλοδαπές, οι οποίες πληρώνονται με ελάχιστα σε σχέση με άλλες εποχές χρήματα. Παρ όλο που η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη, τα τελευταία χρόνια o αριθμός των δηλωμένων «εργατριών του σεξ» έχει υποσκελιστεί από ένα τσουνάμι ξένων αδήλωτων γυναικών που προσφέρονται έναντι ευτελών ποσών που φτάνουν μέχρι και τα 5 ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές μεταφέρθηκαν στη χώρα αφού απάντησαν σε κάποια πλαστή αγγελία εργασίας, ή εξαναγκάστηκαν με ψυχολογική και σωματική βία. Άλλες πάλι εξωθούνται στην πορνεία με συναίνεση των ιδίων των μελών των οικογενειών τους.

Υπάρχει επίσης και η τεχνική του «εραστή», πράγμα που σημαίνει ότι η διακίνηση αρχίζει ύστερα από μια σχέση, η οποία μερικές φορές καταλήγει σε γάμο και παιδιά, τα οποία χρησιμοποιούνται ως μέσο εκβίασης από τους διακινητές για να εκδίδεται η κοπέλα. Με τα κορίτσια από την Αφρική, μια πιο πρόσφατη προσθήκη στο ελληνικό εμπόριο του σεξ, ο διακινητής ή ο νταβατζής απειλεί τις ίδιες και τις οικογένειές τους με μαύρη μαγεία.

Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...