Ροζ «μπελάδες» για την οικογένεια Κάμερον

10 Ιουνίου 2014

Γυμνές φωτογραφίες της νταντάς των παιδιών του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου. 

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της «The Sun», η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει την υπόθεση. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, υποστηρίζει ότι οι γυμνές φωτογραφίες της θα πρέπει να δόθηκαν στην δημοσιότητα από έναν πρώην σύντροφό της, ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει χρόνια να ποζάρει γυμνή. 

Σύμφωνα με την «Sun», η νταντά έχει άψογες σχέσεις με τον Ντέιβιντ Κάμερον, την γυναίκα του Σαμάνθα αλλά και με τα τρία τους παιδιά. Στην συγκεκριμένη ερωτική ιστοσελίδα δεν έχει δημοσιευτεί το όνομά της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί είναι ιδιαίτερα «καυτές». 

Η νταντά, η οποία είναι γυμνάστρια και διδάσκει χορό σε στύλο, ενημέρωσε την Αστυνομία για τις φωτογραφίες αλλά και τον κύκλο του πρωθυπουργού της Βρετανίας. 

Πληροφορίες της εφημερίδας που έφερε στο φως το θέμα αναφέρουν ότι η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ επιμένει ότι δεν έχει ανάμιξη στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. Μάλιστα, θεωρεί ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι κάποιος από τους πρώην συντρόφους της να θέλει με αυτό τον τρόπο να την απειλήσει. 

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο σχόλιο από την πλευρά του Ντέιβιντ Κάμερον και το γραφείο του.

Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν