Οι τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα καυτά μεταγραφικά μέτωπα των Ερυθρολεύκων

10 Ιουνίου 2014

Αποφασισμένοι είναι πλέον στον Ολυμπιακό να τρέξουν τα μεταγραφικά θέματα που τους απασχολούν. Έτσι αρχής γενομένης από την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος επαφών με τη Χέρενφεν προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για τη μεταγραφή του Φινμπόγκασον.

Η διαφορά δεν έχει γεφυρωθεί ακόμη, αν και έχει αμβλυνθεί και αυτό δημιουργεί αισιοδοξία στις τάξεις των Πειραιωτών. Πάντως το ποσό που απαιτείται για να αποκτηθεί ο ισλανδός φορ παραμένει μεγάλο και θα χρειαστεί οι Ερυθρόλευκοι να κάνουν την υπέρβαση για να τον φέρουν στο Λιμάνι.

Παγώνει του Άμραμπατ

Την ίδια ώρα δεν ισχύει το ίδιο και για τον Άμραμπατ, ο οποίος δείχνει να απομακρύνεται από το στόχαστρο του Ολυμπιακού. Η διαφορά που υπάρχει με τη Γαλατά σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του παίκτη κάνουν τους Πειραιώτες να αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την περίπτωσή του. Θα κοιτάξουν κάποιες άλλες περιπτώσεις και αν δεν βρουν πρόσφορο έδαφος, τότε ίσως επανέλθουν στην περίπτωση του Μαροκινού.

Στη Μύκονο ο Κασάμι

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το exedra.gr ο Κασάμι βρίσκεται από την Κυριακή στη Μύκονο και κάνει διακοπές. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και επαφές για το κλείσιμο της μεταγραφής, αφού στο νησί των ανέμων βρίσκονταν και άτομα της διοίκησης, ενώ κάποιες πληροφορίες ήθελαν και τον ίδιο τον κ. Μαρινάκη να βρίσκεται στο νησί. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς σε μια τέτοια περίπτωση δεδομένα θα υπάρξει και επαφή μεταγραφικού ενδιαφέροντος.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ