Έπαιξε ο Ρονάλντο στο 5-1 με Ιρλανδία (video)

Χαμογελούν στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, όχι για το 5-1 επί της Ιρλανδίας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, αλλά για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο .

Ο διεθνής επιθετικός έπαιξε για πρώτη φορά από τον τελικό του Champions League και την κατάκτηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά από τα πρώτα λεπτά του φιλικού παιχνιδιού στη Νέα Υόρκη έδειξε έτοιμος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, πλησίασε το γκολ σε τρεις περιπτώσεις, εκ των οποίων στη μία σημάδεψε το δοκάρι και αρκέστηκε στη δημιουργία για τους συμπαίκτες του μέχρι την αλλαγή του έπειτα από παρουσία μίας ώρας στο ματς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Πορτογαλία κυριάρχησε στο «MetLife Stadium» με τον Ούγκο Αλμέιδα να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό, να διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ στο 37ο, ενώ ενδιάμεσα στο 20ό ο Ρίτσαρντ Κίοχ της Ντέρμπι είχε κάνει το 2-0 με αυτογκόλ. Ακολούθησε το 3-1 από τον Τζέιμς Μακ Κλιν στο 52ο, αλλά ο Βιεϊρίνια στο 78ο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και ο Φάμπιο Κοεντράο στο 83ο έκανε το τελικό 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Πορτογάλων, που στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι στον ίδιο όμιλο με τις Η.Π.Α., τη Γκάνα και τη Γερμανία.

Σχετικά άρθρα