Αποχαιρέτησε τον Διαμαντόπουλο η Νέα Κηφισιά (vid)

«Αντίο» σε ένα δικό της παιδί μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα είπε η Νέα Κηφισιά. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος δεν θα βρίσκεται στην ΑΕΝΚ και εκείνη τον αποχαιρέτησε με μία ανακοίνωση και ένα ξεχωριστό βίντεο.
Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος υπήρξε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας όλα τα χρόνια που η ΑΕΝΚ γνώριζε την μία άνοδο μετά την άλλη, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν. Η ανακοίνωση της Νέας Κηφισιάς:
«Το ρόστερ της Nέας Κηφισιάς θα έχει μια σημαντική διαφοροποίηση την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ένας αθλητής-κόσμημα για την ομάδα της Νέας Κηφισιάς, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος αποχωρεί μετά από επτά συνεχόμενα χρόνιας παρουσίας.
Ο 31χρονος φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους συνδετικούς κρίκους της αλυσίδας που οδήγησαν την Κηφισιά από τα τοπικά γήπεδα της Αθήνας στα σαλόνια της Α1. Μεταγράφηκε στην ΑΕΝΚ, έπειτα από εισήγηση του Ηλία Παπαθεοδώρου το 2007. Με το ταλέντο, τον υποδειγματικό χαρακτήρα και την αυταπάρνηση του ο Σπύρος Διαμαντόπουλος καταγράφηκε ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των διαδοχικών ανόδων.
Έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας, με αποκορύφωμα τις αξέχαστες βολές στο παιχνίδι-σταθμός για την άνοδο στην Α1 κόντρα στον Φιλαθλητικό. Οι δρόμοι μας χωρίζουν μόνο αγωνιστικά, καθώς ο Σπύρος θα αποτελεί για πάντα μέλος της οικογένειας της Κηφισιάς. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Το video που ακολουθεί είναι αφιερωμένο στο δικό μας διαμάντι, τον Σπύρο Διαμαντόπουλο!».

Σχετικά άρθρα