Κόουλ: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Την πεποίθηση ότι η Εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει τεράστια ευκαιρία σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο να φτάσει στην κατάκτηση του εξέφρασε ο Τζο Κόουλ. 

Ο Κόουλ είπε πως οτιδήποτε λιγότερο από τα ημιτελικά θα είναι αποτυχία για την Εθνική και πως πιστεύει ότι λόγω Λαλάνα, Στέρλινγκ και Μπαρκλεϊ, “τα τρία λιοντάρια” έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν κάτι καλό στη Βραζιλία.

«Η καρδία μου λέει ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πιστεύω πως από την ποιότητα της ομάδας αλλά και από όσα έχω ακούσει, οτιδήποτε λιγότερο από τα ημιτελικά θα είναι απογοητευτικό. Είδα και τα τρία φιλικά και είμαι χαρούμενος. Ξεχάστε τις δύο ισοπαλίες, νομίζω η απόδοση της ομάδας ήταν καλή. Ο Άνταμ Λαλάνα, ο Στέρλινγκ και ο Μπάρκλεϊ δείχνουν δυνατοί αλλά ήταν απογοητευτικό ότι χάσαμε τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Πραγματικά πιστεύω ότι η Αγγλία έχει μία τεράστια ευκαιρία, γιατί αυτά τα τρία παιδιά δείχνουν να μην φοβούνται και Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται πως έχει το μαχαίρι στα δόντια. Είμαι αισιόδοξος για όλα αυτά», δήλωσε ο 32χρονος μέσος.

Σχετικά άρθρα