Πανηγυρισμοί «Τόρο» με το κινητό στο χέρι!

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν ο Βασίλης Τοροσίδης όλη την ώρα του μπαράζ της Ξάνθης. Ο Έλληνας διεθνής πανηγύρισε έντονα το γκολ του Ράνου με δύο κινητά στο χέρι!

Το να κάνεις ζέσταμα (πριν από την προπόνηση) με το κίνητό στο χέρι δεν είναι ότι πιο σύνηθες για έναν ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, μάλλον, υπάρχει σοβαρή δικαιολογία. Ήταν τέτοιο το άγχος του για το μπαράζ της Skoda Ξάνθη που τη στιγμή που έμαθε για το γκολ του Ράνου ξέσπασε: «Γκοοοοοοοολ» φώναξε ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ μία από τις μεγάλες του αγάπες, την ομάδα που τον ανέδειξε.

Τη στιγμή που έφτασε η αποστολή της Εθνικής στο Estadio Lurival Baptista για προπόνηση ο αγώνας του Κλεάνθης Βικελίδης βρισκόταν στο 75ο λεπτό. Ο Τοροσίδης ήταν …τρελαμένος ήδη, χωρίς να έχει χάσει μέχρι εκείνη την ώρα λεπτό ενημέρωσης από την αναμέτρηση. Το είπαν και τα μέλη της ομάδας που έζησαν την αγωνία του από την αρχή του μπαράζ.

Μοιραίο ήταν να ξεσπάσει με τα κινητά στο χέρι όταν ο Ράνος σκόραρε το γκολ της Ξάνθης, γεγονός που προκάλεσε την προσοχή όλων των διεθνών, οι οποίοι γύρισαν να κοιτάξουν προς το μέρος του. Συνέχισε μάλιστα να αγωνιά μέχρι να μάθει το τελικό σφύριγμα που πιστοποίησε την παραμονή της Ξάνθης στην Σούπερ Λιγκ.

 

O Τοροσίδης στον χώρο προπόνησης της Εθνικής με τα κινητά στο χέρι!

Σχετικά άρθρα