Τελικές επαφές και ανακοινώσεις

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παραμένει η βασική μεταγραφική επιδίωξη του Ολυμπιακού και γίνονται συνεχώς κινήσεις προς την κατεύθυνση απόκτησης του Ισλανδού στράικερ της Χέρενφεν. Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και είναι σε καλό δρόμο ώστε να φέρουν τους όρους της μεταγραφής σε λογικά επίπεδα σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις των Ολλανδών.

Την ίδια ώρα φτάνουμε σε επίπεδο υπογραφών και ανακοινώσεων για τους δύο παίκτες που έφερε ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθούν τα deal για τους Κασάμι και Γκαζαριάν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλος παίκτης από την πλευρά του διάσημου μάνατζερ με τον οποίο συνεργάζεται ο Ολυμπιακός.

Αρκετά ονόματα μπαίνουν στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Όπως:

Του 25χρονου δεξιού μπακ χαφ της Άιντραχτ, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός είχε πάει στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Φέγενορντ πριν από την γερμανική ομάδα από την οποία μένει ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της.

Του Σέρβου ακραίου χαφ Ζόραν Τόσιτς, ο οποίος παίζει στη Ρωσία και έχει προταθεί αρκετές φορές στον Ολυμπιακό.

Του επίσης Σέρβου Νίκολα Λέκοβιτς για τον οποίο οι Πολωνοί επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει από την Γκντανσκ για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν γι΄αυτή τη θέση και τον Γιαννούλη του Ατρόμητου.

Ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τους Εσιέν και Εμάνουελσον, όπως και στην Ισπανία για πιθανή αναθέρμανση του «φλερτ» με τον Άμραμπατ.

Σχετικά άρθρα