Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τις υπογραφές

12 Ιουνίου 2014

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπάσε μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις υπογραφές του πρωθυπουργού προς την τρόικα, στην οποία δηλώνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να λάβει νέα μέτρα εφόσον χρειαστεί. 

Στο σημερινό της φύλλο η «Αυγή» επανέρχεται στο θέμα, σημειώνοντας ότι η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη αποκαλύπτει την ύπαρξη όχι μόνο μίας, αλλά δύο επιστολών: η πρώτη με ημερομηνία 15 Απριλίου 2014 και η δεύτερη με ημερομηνία 14 Μαΐου 2014. 

Η εφημερίδα παρουσιάζει τις δύο επιστολές, σχολιάζοντας ότι δεν έχουν ταυτόσημο, αλλά συναφές περιεχόμενο. Η διαφοροποίηση, σύμφωνα με την «Αυγή», είναι στις τελευταίες παραγράφους: στην επιστολή της 15ης Απριλίου δεν γίνεται αναφορά στη πιθανότητα λήψης νέων μέτρων, διαβεβαίωση που δίνεται στην επιστολή της 14ης Μαΐου.

Βούλτεψη: Η επιστολή Σαμαρά στην τρόικα ήταν για το κοινωνικό μέρισμα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την ύπαρξη επιστολής, επισημαίνοντας ότι αφορούσε την απόφαση της κυβέρνησης για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Μega, η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι «είναι γνωστή η επιστολή» και υπογράμμισε ότι συνόδευε την απόφαση της κυβέρνησης για τη διανομή ποσοστού από το πλεόνασμα.


VIDEO-ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από realmedialive 

Έντονες αντιδράσεις για τις υπογραφές


Πηγή: www.real.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +57906+3163 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...