«Θα τα δώσουμε όλα»

Το μεγάλο ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματός στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας έχει ξεκινήσει και οι διεθνείς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κώστας Κατσουράνης και Φάνης Γκέκας μοιράζονται με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις και τις εντυπώσεις τους στα blogs τους που φιλοξένει η ιστοσέλιδα της Vodafone.

Λίγες μέρες πριν το σημαντικό αγώνα εναντίον της Εθνικής Ομάδας της Κολομβίας, ο Φάνης Γκέκας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στο παιχνίδι με την Κολομβία θα είμαστε πανέτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη διοργάνωση. Κάθε παιχνίδι του ομίλου είναι ξεχωριστό και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά σε όλα θα παίξουμε για τη νίκη». Ολόκληρη η ανάρτησή του είναι διαθέσιμη ΕΔΩ:

Το blog του Κώστα Κατσουράνη μπορείτε να το διαβάζετε ΕΔΩ: 

Η Vodafone, ως Χρυσός Χορηγός, στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα στην πορεία της στους αγωνιστικούς χώρους της Βραζιλίας και γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους εκφράζοντας εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της  στην αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Σχετικά άρθρα