«Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ» (LIVE εικόνα)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσία του προέδρου Ζήση Βρύζα, παρουσίασαν τον νέο προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του δικεφάλου του Βορρά και από τις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως για να ανέβει κι άλλο η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της. «Πρέπει να κερδίσουμε και τους διαιτητές, πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας. Δεν μας φταίει καμμία Αθήνα. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ.»
«Να σας χαιρετήσω όλους μετά από καιρό στα ίδια λημέρια, αναβαθμισμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί την ομάδα και τον Ζήση Βρύζα που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του και βέβαια τον κόσμο ο οποίος σε μεγάλο ποσοστό έδειξε εμπιστοσύνη σε εμένα. Πέρασαν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ μπορεί και παραπάνω αλλά νιώθω σα να μην έφυγα ποτέ. Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους η Παναγία να κάνουμε το όνειρο όλων των ανθρώπων, των φίλων της ομάδας, να το κάνουμε πραγματικότητα. Η ευθύνη είναι μεγάλη και χρειάζεται συνεχής δουλειά. Εύχομαι να μας βοηθήσει ο Θεός. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε τον Μαίο καλά. Ξέρω ότι έχετε πρόβλημα με εμένα, το γνωρίζω. Γνωρίζω και ποια είναι η δουλειά σας. Αλλά δυστυχώς για εσάς εμάς η δουλειά μας είναι αλλιώς. Πρέπει να δίνουμε σε εσάς αυτά που πρέπει για το καλό της ομάδας, όχι για το καλό το δικό μας. Εσείς θα παίρνεται αυτά που θα είναι για το καλό της ομάδας. Αν μπορούσαμε να σας δίνουμε συνέχεια να γράφεται δύο σελίδες θα ήταν καλό και για εσάς, αλλά δεν θα είναι καλό για την ομάδα. Δεν μπορώ να πάω ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας. Εναντίον των συμφερόντων μου μπορεί να πάω, εναντίον του ΠΑΟΚ απαγορεύεται. Σας ευχαριστώ για την ταλαιπωρία που θα τραβήξουμε όλοι μαζί.»
«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένα σύστημα υπάρχουν πολλά εμείς θα τα μάθουμε όλα δεν υπάρχει κάποιο που δεν θα το παίζει ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι μέλημα δικό μου καθαρά. Δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν με τους προηγούμενους προπονητές. Με ενδιέφερε όπως όλους τους ΠΑΟΚτσήδες η ομάδα να πηγαίνει καλά. Τώρα αν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα θα φταίει μόνο ο Αναστασιάδης. Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει. Ακουγα πολλά, έφταιγαν οι διαιτητές, πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλοι μας, εγώ τα έχω ξεχάσει από το 1996. Είναι μεγάλη η ευθύνη, θέλει πολύ δουλειά. Ενημερώνω και τον κόσμο, δεν μας φταίει κανείς, αυτό να μας γίνει πεποίθηση. Αυτό θα περάσει και στα αποδυτήρια. Θα το μάθουν καλά και τα παιδιά. Δικαιολογία σημαίνει τίποτα, δεν παίρνεις τίποτα. Οταν δικαιολογείσαι λες ψέματα και εγώ τα σιχαίνομαι τα ψέματα. Είναι μεγάλο το βάρος, θέλει δουλειά, αλλά αλλιώς δεν θα πάει μπροστά το καράβι.»
Το κείμενο ανανεώνεται…  
Δείτε live με εικόνα την παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Σχετικά άρθρα