Πορνό: πώς υπονομεύει τη σεξουαλική μας ζωή;
Το πορνό μπορεί να τινάξει στον αέρα την αυτοπεποίθηση των ανδρών και να τους προκαλέσει τέτοιο άγχος, ώστε να μη μπορούν με τίποτα να λειτουργήσουν στο σεξ.
Κάταγμα πέους: Ποια στάση μπορεί να το προκαλέσει;
Διάβασε τι ακριβώς είναι και ποια στάση έδειξαν σχετικές έρευνες ότι ευθύνεται για αυτό. Ενημερώσου και πάρε τα μέτρα σου, για να μην βρεθεί ο σύντροφός σου με σπασμένο... ηθικό.
Κόλπο! Πώς να κάνεις σεξ με μια κοντή γυναίκα (εικόνες)
Ο άνδρας στέκεται όρθιος και αγκαλιάζει με τα χέρια του το σώμα της γυναίκας. Εκείνη ανεβαίνει σε μια καρέκλα και λυγίζει ελαφρά τα πόδια της. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κουραστική για τη γυναίκα, όμως μη ξεχνάμε ότι ο άνδρας τη στηρίζει στα χέρια του, δίνοντάς της την αίσθηση ότι βρίσκεται ...
O 15χρονος αναγνώστης του boro.gr, Άκης ρωτά
Δεν βγαίνει το κεφαλάκι του πέους μου. Έχω κάποιο πρόβλημα;
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν βγαίνει το κεφαλάκι στο πέος μου. Προσπαθώ όσο μπορώ κάθε φόρα να τραβάω το πετσάκι όσο πιο κάτω γίνεται, αλλά φοβάμαι παραπάνω επειδή τσούζει.
Ο 27χρονος αναγνώστης του boro.gr, Θάνος ρωτά
Μετά από ερωτική απογοήτευση εθίστηκα στο πορνό και τον αυνανισμό. Τι μπορώ να κάνω;
Τα τελευταία 3 χρόνια και μετά από μια έντονη ερωτική απογοήτευση νιώθω ότι κυριολεκτικά εθίστηκα στο πορνό και τον αυνανισμό.
Ο 17χρονος αναγνώστης του boro.gr, Σωτήρης ρωτά
Ποιο θα έπρεπε να είναι το μέγεθος των όρχεών μου στην ηλικία μου;
Είμαι 17 ετών. Ποιο θα έπρεπε σε αυτή την ηλικία να είναι το μέγεθος των όρχεών μου; Πιστεύω σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας μου ότι είναι μικροί και το πέος μου σχετικά...
Ο 19χρονος αναγνώστης του boro.gr, Πάνος ρωτά
Όταν γίνεται πρωκτική επαφή μου φεύγει η στύση... Τι φταίει;
Γεια σας είμαι 19 χρονών και έχω ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών με τον σύντροφό μου. Όποτε γίνεται πρωκτική επαφή μετά από λίγο η στύση μου φεύγει, είτε γίνει με προφύλαξη είτε χωρίς.
Ο 19χρονος αναγνώστης του boro.gr, Γιώργος ρωτά
Εμφανίζεται ένα υγρό, όταν κάνω πρωκτικό σεξ: Τι είναι;
Τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει πρωκτικό σεξ και έχω παρατηρήσει ότι όταν τελειώσουμε ο πρωκτός μου εκρέει ένα υγρό σαν βλέννα ή σαν σπέρμα.
Ο 12χρονος αναγνώστης του boro.gr, Βασίλης ρωτά
Είμαι 12 χρονών, πώς θα μεγαλώσει το πέος μου;
Γεια σας, είμαι 12 ετών και θέλω να ρωτήσω: Το πέος μου είναι δέκα εκατοστά. Μπορώ να το κάνω πιο μεγάλο με φυσικό τρόπο και χωρίς να πονέσω;
Tips για να βελτιώσεις τη γεύση του σπέρματος σου!
Πότε αλμυρό, πότε γλυκό, πότε πικρό και πότε νόστιμο... Όχι, δεν πρόκειται για περιγραφή φαγητών, αλλά για το ανδρικό σπέρμα.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ