Κούκλες του σεξ: Δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση!
Διάβασε πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κούκλα του σεξ για να περάσει αυτός καλά κι εσύ καλύτερα...
Εγκεφαλικό σεξ: 3 τρόποι να κολλήσει μαζί σου!
Η διαδικασία της αποπλάνησης ξεκινά πάνω από τους ώμους, άρα το να σε δει επιτέλους με άλλο μάτι θα εξαρτηθεί και από την προσοχή που θα δείξεις στο μυαλό της. «Ακόμη και το κερασάκι στην τούρτα του σεξ, ο οργασμός, συχνά λειτουργεί σαν γνωστική διαδικασία, που διαχωρίζεται από το όποιο ...
 Οι 5 «μύθοι» γύρω από το ανδρικό πέος
Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχεις λανθασμένη άποψη σχετικά με κάποια θέματα γύρω από το ανδρικό πέος, διάβασε παρακάτω τι ακριβώς ισχύει.
Δαχτυλίδι πέους: Πώς θα του το φορέσεις!
Διάβασε εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για το... μονόπετρο του σεξ! Χρήσιμες πληροφορίες, για το πώς θα το χρησιμοποιήσεις με τον σύντροφό σου.
5 πράγματα που θέλει στο κρεβάτι...
... Αλλά μάλλον ντρέπεται να στα ζητήσει. Διάβασε τι θέλει ο σύντροφός σου από σένα και πάρε πρωτοβουλία. Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.
Ανδρική στύση: Οδηγίες προς... ναυτιλομένους
Διάβασε όσα πρέπει και θέλεις να ξέρεις γύρω από την ανδρική στύση. Πώς γινεται, γιατί γίνεται και πότε υπάρχει...
Σημείο P: Η... πηγή του ανδρικού οργασμού
Όπως οι γυναίκες, έτσι και oι άνδρες έχουν το δικό τους "σημείο G", μόνο που αυτό ονομάζεται "σημείο P". Διάβασε τι ακριβώς είναι, πώς το βρίσκεις και τι αποτελέσματα έχει.
Πορνό: πώς υπονομεύει τη σεξουαλική μας ζωή;
Το πορνό μπορεί να τινάξει στον αέρα την αυτοπεποίθηση των ανδρών και να τους προκαλέσει τέτοιο άγχος, ώστε να μη μπορούν με τίποτα να λειτουργήσουν στο σεξ.
Κάταγμα πέους: Ποια στάση μπορεί να το προκαλέσει;
Διάβασε τι ακριβώς είναι και ποια στάση έδειξαν σχετικές έρευνες ότι ευθύνεται για αυτό. Ενημερώσου και πάρε τα μέτρα σου, για να μην βρεθεί ο σύντροφός σου με σπασμένο... ηθικό.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ