Προτάσεις επέκτασης σε Μάντζαρη, Πρίντεζη

Προτάσεις επέκτασης των συμβολαίων τους προτίθεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός στους Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιώργο Πρίντεζη. Πρόταση επέκτασης είχε γίνει πέρυσι στον Κώστα Παπανικολάου πριν πωληθεί στην Μπαρτσελόνα.

Πρώτος αναμένεται να κληθεί να συζητήσει για τριετή επέκταση ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2015 με όρο αποδέσμευσης μόνο για το ΝΒΑ για το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα διαρρέει ο Ολυμπιακός το νέο συμβόλαιο που θα προταθεί στον 24χρόνο γκαρντ θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018. Εάν ο Μάντζαρης δεν δεχθεί την πρόταση, το συμβόλαιο που έχει για την επόμενη σεζόν θα ισχύσει κανονικά.

Η πρόταση στον Περιστεριώτη γκαρντ έρχεται λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Σχετικά με τον Πρίντεζη, οι πληροφορίες του pamesports.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή με την Γαλατάσαραϊ. Ο 29χρόνος φόργουορντ, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί μετά τον Μάντζαρη να πληροφορηθεί τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων» για επέκταση του συμβολαίου του, που, επίσης, ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, του 2015.

Σχετικά άρθρα