Συζητήσεις με στόπερ

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του στόπερ στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο παιχνίδι της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο πέρασε χωρίς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ να πάρει λεπτό συμμετοχής. Η επιθυμία του προπονητή της Ντινάμο Μόσχας να τσεκάρει τον μουντιαλικό παίκτη του προτού αποφασίσει εάν θα τον παραχωρήσουν ή όχι, ίσως να μην γίνει πραγματικότητα εάν ο «Σίφο» διατηρηθεί στον πάγκο. Όμως στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να περιμένουν. Είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ρίξει το βάρος των ενεργειών του στην προσπάθεια να κλείσει η μία από τις δύο κενές θέσεις κεντρικών αμυντικών που έχει στο σχεδιασμό του. Κυρίως αυτή του Σίλντενφελντ, δηλαδή του καθοδηγητή της «πράσινης» άμυνας, του έμπειρου παίκτη με τα πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα καταγεγραμμένα στο κοντέρ του. Κάποια ονόματα από τη λίστα έχουν απομονωθεί και ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας, δίχως ακόμα να είναι κάτι προχωρημένο.

Υπάρχεις χρόνος γι’ αυτό και όσοι συνομιλούν με τον Νταμπίζα καταλαβαίνουν ότι δεν θέλει να καταφύγει σε βιαστική επιλογή. Άλλωστε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού απέχει 15 ημέρες ενώ η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι σε ενάμισι μήνα. 

Σχετικά άρθρα