«Τρολια» με Μάντζαρη!

Μέσα στα πολλά που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες είναι και η φημολογούμενη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Και τι δεν έχουν σκαρφιστεί οι εμπνευστές των σεναρίων, με δεδομένο ότι ο Μάντζαρης έχει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό…

Αρχικά κυκλοφόρησαν σενάριο αγοράς του διεθνούς γκαρντ από ομάδα του ΝΒΑ και μετέπειτα δανεισμού του στον Παναθηναϊκό (στα πρότυπα της υπόθεσης Βολκόφ). Δεν έπιασε.

Σήμερα κυκλοφόρησε πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό με το ερώτημα ποιο είναι το κόστος της πώλησής του παίκτη.

Με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν και είναι μάλλον απίθανο να υλοποιηθεί ένα τέτοιο deal, το πίθανότερο είναι ότι πρόκειται για επικοινωνιακή κίνηση με σκοπό την αναστάτωση.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στόχος των σεναρίων είναι ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ παίκτης που ως έφηβος παρακολούθησε από την πράσινη εξέδρα ένα final 4 Ευρωλίγκας. Η γνωστή και μη εξαιρεταία φωτογραφία κυκλοφόρησε (όχι τυχαία) κατά τη διάρκεια των φετινών τελικών.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον παίκτη αλλά θα του προτείνει και επέκταση συμβολαίου.

Οι “τρολιές” των αιώνιων συνεχίζονται. Ο χορός άνοιξε με το σενάριο πρότασης του Ολυμπιακού στο Φώτη Κατσικάρη, προφανέστατα για να τη “σπάσει” στο Βασιλακόπουλο και (κατά την άποψη των διακινητών) στο… “παναθηναϊκό σύστημα”.

Τα σενάρια αυτά δεν εκπορεύονται κατ’ ανάγκην από τις ΚΑΕ.

Τα παιχνίδια εντυπώσεων στη μάχη χαρακωμάτων συνεχίζονται και έχουν την πλάκα τους, όσο τουλάχιστον δεν εμπλέκονται τα ιερά και τα όσιά μας. Η Εθνική ομάδα δηλαδή…

Σχετικά άρθρα