Μους σοκολάτας διαίτης !

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2 άτομα</em></p>
<p><br /> ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια)<br />4-5 ξυλαράκια κανέλα<br />100 γραμμάρια κουβερτούρα<br />1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light 3%<br /> λίγο κονιάκ</p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά για να είναι πολύ κρύα.  Κατόπιν Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις λιώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ έντονα και την προσθέτουμε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε και το κονιάκ.<br /><br />Σερβίρουμε σε μπολάκια    στρώσεις σοκολάτα-φρούτα-σοκολάτα-φρούτα.<br />Τέλος ρίχνουμε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>
<p>Sidagi.gr </p>

Σχετικά άρθρα