Γαρίδες με λάιμ και κόλιανδρο

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη μαρινάδα</span><br />1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο<br />Ξύσμα λάιμ, περίπου 1/2 λάιμ ανά λίβρα<br />1 κουταλιά της σούπας  κόλιανδρο ψιλοκομμένο<br />1 κιλό γαρίδες μικρές<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για την σάλτσα</span><br />1/4 φλιτζάνι μέλι<br />χυμό από 1 1/2 λάιμ<br />2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λάιμ<br />Τσίλι σως</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ. Προσθέστε τις γαρίδες και βάζετε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.<br />Ζεσταίνετε σε μέτρια θερμοκρασία ένα τηγάνι με γκριλ. Ρίχνετε τις γαρίδες και μαγειρεύετε για περίπου 1 1/2 με 2 λεπτά και από τις δυο μεριές.<br /><br />Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί εκτός από τη τσίλι σως. Στη συνέχεια ενώνετε την σάλατσα με τις γαρίδες και ανακατεύετε καλά.<br />Σερβίρετε με τσίλι σως.</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα