“Ταύρος” ο Βιδάλ

Καλά νέα για την εθνική ομάδα της Χιλής πριν από την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ με την Αυστραλία, καθώς ο Χόρχε Σαμπάολι είδε τον Αρτούρο Βιδάλ να προπονείται κανονικά και θα τον έχει στη διάθεσή του απέναντι στα «καγκουρώ».Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 27χρονος μέσος της Γιουβέντους στο δεξί γόνατο φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των λατινοαμερικάνων έχει και τους 23 παίκτες της αποστολής 100% έτοιμους.

Έτοιμος για 11αδα ο Φορλάν

Μόλις μια μέρα έχασε από την προετοιμασία της Ουρουγουάης ο Ντιέγκο Φορλάν εξαιτίας στομαχικών διαταραχών και είναι ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Ο Λουίς Σουάρεζ ο οποίος προέρχεται από επέμβαση στο γόνατο, δεν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι η παρουσία του Φορλάν είναι απαραίτητη στο πλάι του Έντισον Καβάνι στην επίθεση. Όμως όλα κύλησαν ομαλά, προπονήθηκε χθες κανονικά και θα πάρει φανέλα βασικού.

Στην διάθεση του Όσκαρ Ταμπάρεζ βρίσκεται και ο Ντιέγκο Λουγκάνο, ενώ η αποστολή της «σελέστε» πέταξε για την Φορταλέζα..

Σχετικά άρθρα