Τα νέα «ερυθρόλευκα» διαρκείας

Από την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωση η ΚΑΕ.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 αρχίζει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ?
Η διάθεση των καρτών θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Εθνάρχου Μακαρίου 1) στο ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, από το Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη), μέσω του επίσημου site της ομάδας www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210 8938007.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΩ?
Από την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως και την Δευτέρα 07 Ιουλίου 2014.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΩ?
Για τις θέσεις που δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια την χρονιά 2013 – 2014, θα υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες διαρκείας κανονικά από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014. Από την Τετάρτη 09 Ιουλίου 2014 για όσες θέσεις δεν έχει ανανεωθεί η κράτηση τους, αυτές θα είναι προς διάθεση για τους νέους φιλάθλους που ενδιαφέρονται.
ΤΙΜΕΣ
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2014 – 2015 και λόγω και της οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να μην γίνει καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων για τους παλιούς κατόχους και να παραμείνουν οι ίδιες με τις τιμές της περσινής περιόδου, όπου είχε ήδη γίνει μείωση της τάξεως 10% με 19%, ανάλογα την κατηγορία της κάρτας διαρκείας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ
Για κάθε κατηγορία καρτών διαρκείας προβλέπονται συγκεκριμένα προνόμια τα οποία θα αναφέρονται στο www.olympiacosbc.gr απο την Δευτέρα 16.6.2014
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Περίοδος ανανέωσης περυσινών κατόχων:Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 – Δευτέρα 07 Ιουλίου 2014
Έναρξη πωλήσεων σε νέους κατόχους (για τις διαθέσιμες ελεύθερες θέσεις):Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014
Έναρξη πωλήσεων σε νέους κατόχους (για όλες τις θέσεις):Τετάρτη 09 Ιουλίου 2014
ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η ανανέωση των καρτών διαρκείας καθώς και η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:
– Τηλεφωνικά στα: 210 45 27 600, 210 45 27 471 (για κατηγορίες Court Seats, VIP, Executive A & B) και 210 45 27 474 (για όλες τις άλλες κατηγορίες).- Τηλέφωνο καταστήματος: 210 48 22 250- Τηλέφωνο Call center: 210 89 38 007- Μέσω fax στo 210 4527601- Μέσω Internet στο www.olympiacosbc.gr και στο www.tickethour.gr- Στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ και στο Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Σταδίου Καραϊσκάκη)- Για την ανανέωση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητες η ταυτότητα και η παλαιά κάρτα διαρκείας
Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
– Μετρητά- Πιστωτική κάρτα- Επιταγή- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
H ανανέωση και διάθεση των καρτών διαρκείας των κατηγοριών Executive A και VIP/ Court-seats, καθώς και των οικογενειακών εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Ώρες λειτουργίας:
Γραφεία ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00Official Olympiacos BC Store: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 18:00, Κυριακή 10:00 – 15:00
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Για κάθε αγορά κάρτας διαρκείας μέσω της πιστωτικής κάρτας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης μέχρι οκτώ (8) άτοκες δόσεις.• Για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω internet, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με δόσεις παρά μόνο με απευθείας χρέωση όλου του ποσού.• Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και να προσκομίσουν πιστοποιητικό γεννήσεως για την έκδοση του εισιτηρίου.• Με την απώλεια της κάρτας διαρκείας και την κατάθεση σχετικής αίτησης για επανέκδοση της κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχει χρέωση 25 ευρώ. Σε κάθε δεύτερη απώλεια, η επανέκδοση της τρίτης κάρτας θα χρεώνεται με 50 ευρώ.• Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μια. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.• Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.• Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 4527600 ή μέσω του site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacosbc.gr.
OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD
Αποκτήστε τώρα την OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD και κερδίστε πλούσια και μοναδικά προνόμια!
Από φέτος όλοι οι κάτοχοι της OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD θα μπορούν να εξοφλούν την κάρτα διαρκείας τους μέχρι και σε 8 άτοκες δόσεις. Με την νέα πιστωτική κάρτα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους και να τους εξαργυρώνουν σε μοναδικά δώρα και εμπειρίες που τους φέρνουν πιο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Συγκεντρώστε πόντους και κερδίστε εισιτήρια για εντός έδρας αγώνες σε διακεκριμένη θέση, επίσκεψη στα αποδυτήρια μετά από αγώνα, επίσημη εμφάνιση αγαπημένου σας παίκτη, Game Day Tour ακόμα και ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με την ομάδα!
Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αποκτήσουν την OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD, μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να τη χρησιμοποιήσουν για την αγορά της νέας κάρτας διαρκείας τους.
*Απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας, εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας τελευταίου οικονομικού έτους και απόδειξη μισθοδοσίας για τους μισθωτούς ή απόκομμα σύνταξης για τους συνταξιούχους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Συνεχίζεται επίσης για 7η χρονιά, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, οι δέκα πιο πιστοί φίλαθλοι της ομάδας που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους μέσα από την παρουσία τους στο ΣΕΦ, κέρδισαν το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης χρονιάς ενώ ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας μας θα κερδίσει μια θέση δίπλα στο παρκέ του ΣΕΦ, μια μοναδική θέση Court Seat!
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και φέτος με πολλά προνόμια και ευκαιρίες για συλλογή πόντων τόσο από την παρουσία κάθε φιλάθλου στο ΣΕΦ όσο και από τις αγορές από τις μπουτίκ του ΣΕΦ, στο Official Olympiacos BC Store και στο e-shop (με κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ προστίθεται ένας πόντος στο πρόγραμμα ενώ με κάθε αγορά από το e-shop προστίθενται 2 πόντοι αντιστοίχως) καθώς και μέσα από τη συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο θα είναι ο αριθμός των αγώνων που παρακολούθησε ο κάτοχος. Παρακολουθήστε μέσα από το site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την εξέλιξη των πόντων σας, καθώς και τις ανακοινώσεις της Δ/νσης Εισιτηρίων για τους πόντους ανά παιχνίδι και αυξήστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς φιλάθλους στο τέλος της περιόδου που θα κερδίσει μια κάρτα διαρκείας της ερχόμενης περιόδου!».

Σχετικά άρθρα