Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ!

13 Ιουνίου 2014

Το πρωτάθλημα του χάντμπολ θα κριθεί στις 21 Ιουνίου, με την ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους να μάχονται για τον τίτλο στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Κυψέλης. 

Ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ενημέρωσε την ελληνική πως οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το παράβολο πάντως, κατ' εξαίρεση, θα μπορούσαν να το εξοφλήσουν μέχρι και μετά από δέκα ημέρες. 

Ο Διομήδης έστειλε κανονικά τη δήλωση κάτι που η ΑΕΚ δεν έπραξε και έτσι δε θα δώσει το "παρών" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι μόνο η ομάδα του Άργους θα μπορεί να συμμετάσχει, αν φυσικά κατακτήσει το πρωτάθλημα και αν πληρώσει και το παράβολο των 25.000 ευρώ. 

Παράλληλα η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει, κάτι που έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και καιρό, το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί τον Οκτώβριο για την συμπεριφορά των οπαδών της στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Ντιναμό Μινσκ.

,pamesports.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ