Μπουζάκα: «Ήταν πέναλτι για την Βραζιλία»!!!

13 Ιουνίου 2014

Θέση για την επίμαχη φάση του πέναλτι στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κροατία πήρε ο Μάσιμο Μπουζάκα και ο υπεύθυνος διαιτησίας στο Μουντιάλ τόνισε πως υπήρχε παράβαση, προκαλώντας πολλά σχόλια!!!  

Ο Ελβετός παράγοντας πήγε κόντρα σε... όλους και τόνισε: «Προσωπικά έχω δείξει τέτοιου είδους βίντεο με αντίστοιχες επαφές και στις 32 χώρες που βρίσκονται εδώ και τους έχω εξηγήσει πως τέτοιου είδους ενέργειες θα τιμωρούνται!»

Έτσι, ο Μπουζάκα στήριξε τον Ιάπωνα ρέφερι, Γιουίτσι Νισιμούρα, και εξήγησε πιο αναλυτικά: «Στη συγκεκριμένη φάση υπήρξε επαφή. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος και όταν υπάρχει επαφή, υπάρχει ποινή! Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι ο διαιτητής είδε έναν αμυντικό να βάζει τα χέρια του στους ώμους του Φρεντ. Δεν ξέρουμε με πόση δύναμη το έκανε, αλλά ξέρουμε ότι τα χέρια του ήταν εκεί».

Μα θυμίσουμε πως για την συγκεκριμένη φάση «Για μένα ήταν ξεκάθαρα πέναλτι», διατράνωσε στη συνέντευξη τύπου και έπεσαν λυτοί και δεμένοι να τον φάνε. Ωστόσο, το αυτί του Φελιπάο εννοείται πως δεν γινόταν να ιδρώσει.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ