Πιο κοντά σε "Φίνμπο", έτοιμος ο Οριόλ Ριέρα

14 Ιουνίου 2014

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον από την Χέρενφεν έχοντας μειώσει την απόσταση στα οικονομικά δεδομένα αυτής της υπόθεσης, όπως παραδέχτηκαν κι οι ίδιοι οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας. Η διαφορά δεν είναι ακόμα μικρή, καθώς ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκ. ευρώ με προοπτική να ανεβεί λίγο ακόμα, ενώ η Χέρνεφεν εμμένει στα 8-9 εκ. ευρώ, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και λέγεται ότι ήδη άνθρωπος του Ολυμπιακού μιλάει στην Ολλανδία για τον 25χρονο Ισλανδό άσο.

Προχωρημένες είναι και οι επαφές για τον Οριόλ Ριέρα που έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Οσασούνα και είναι παίκτης της απολύτου εμπιστοσύνης Μίτσελ Ο φορ της ισπανικής ομάδας μένει ελεύθερος κι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του για να τον αποκτήσει εφόσον δεν γίνει του Φινμπόγκασον, παρότι για τον Οριόλ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ισπανικές ομάδες. 

Εμπόδια παρουσιάζονται στην περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει, καθώς η Φούλαμ εγείρει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για να τον αφήσει ελεύθερο. Στην Αγγλία γράφουν καθημερινά ότι η Φούλαμ θα προσπαθήσει μέσω του Κασάμι να ρίξει όσο περισσότερο γίνεται το χρέος προς τον Ολυμπιακό για τον Μήτρογλου. 

Τις προσεχείς ημέρες θα έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο 23χρονος Νορβηγός πλάγιος μπακ με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός.

Περισσότερη και πιο επίσημη ενημέρωση για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αναμένεται σήμερα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τοποθετηθεί στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 που θα γίνει το μεσημέρι στο Καραίσκάκη. Παρών θα είναι και ο Σωκράτης Κόκκαλης που θα τιμηθεί από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ