“Καταρρεύσαμε αλλά είμαστε ώριμοι για να το ξεπεράσουμε”

OΟ εμβληματικός αρχηγός της Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας, ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά και ντροπιαστική ήττα από την Ολλανδία με 5-1.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε εντυπωσιακό το παιχνίδι των «οράνιε» και  τόνισε πως η ομάδα και οι συμπαίκτες του  είναι αρκετά ώριμοι για να αντιμετωπίσουν την κριτική και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Χιλή.

«Η Ολλανδία έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, εμείς όχι. Δεν είχα πολύ καλή απόδοση. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Χιλή. Μετά το τρίτο γκολ καταρρεύσαμε και ξέραμε ότι θα γινόταν πιο δύσκολο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κασίγιας .

«Δεν θα πρέπει να δραματοποιούμε τα πράγματα. Είμαστε Παγκόσμιοι πρωταθλητές και έχουμε την ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τη Χιλή», τόνισε για την κριτική που δεχεται η εθνική ομάδα της Ισπανίας, για την “μαύρη” σελίδα που γράφτηκε στο παιχνίδι με την Ολλανδία.

Σχετικά άρθρα