Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε την καθαρίστρια

14 Ιουνίου 2014
Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε καθαρίστρια έξω από το υπουργείο

Σε διαθεσιμότητα, με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, τέθηκε  ο αστυνομικός των ΜΑΤ που χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, από πίσω, καθαρίστρια στα προχθεσινά επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο αστυνομικός εντοπίστηκε έπειτα από την έρευνα που έγινε στα ΜΑΤ, με αφορμή το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται την ώρα που χτυπάει την καθαρίστρια.

Σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Πρόεδρος αστυνομικών: Ανεγκέφαλοι υπάρχουν και στην αστυνομία...

Πρόεδρος αστυνομικών: Ανεγκέφαλοι υπάρχουν και στην αστυνομία...

Στο χώρο της αστυνομίας υπάρχουν ανεγκέφαλοι και εγκληματικές προσωπικότητες που αμαυρώνουν την προσπάθεια της αστυνομίας, δήλωσε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, αναφορικά με το βίντεο κάνει το γύρο του Ιντερνετ παρουσιάζοντας άνδρα των ΜΑΤ να χτυπά με γροθιά μια καθαρίστρια έξω από το ΥΠΟΙΚ.

«Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι, αυτές οι εγκληματικές προσωπικότητες στο χώρο της αστυνομίας, οι οποίοι αμαυρώνουν και ακυρώνουν την προσπάθεια της αστυνομίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας μάχονται κάθε μέρα για την εγκληματικότητα», σχολίασε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν υπάγονται μέσα σε διαταγές» επεσήμανε ο κ. Φωτόπουλος και τόνισε ότι έπρεπε να λογοδοτήσουν όσοι πρωταγωνιστούν σε τέτοια περιστατικά ενώ ανέφερε το γεγονός ότι σε πολλά περιστατικά με αστυνομικούς έχει ξεκινήσει ένορκη διοικητική εξέταση όμως ακόμα δεν έχουν βγει πορίσματα.

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Ημερησία


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...