«Δε μπορούμε να περιμένουμε πολύ τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Μίσσας συνεχίζει την προετοιμασία της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης χωρίς τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του. 

Οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου δεν συμμετέχουν μέχρι νεωτέρας, λόγω της διαμάχης του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία, ενώ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετέχει σε προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς. Πάντως ο κ. Μίσσας δε θα περιμένει για πολύ.

Οι δηλώσεις του στο «Jump Shoot» του ΑΡΤ: 

«Αν ήταν οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και ο Αντετοκούνμπο, θα μιλούσαμε για μετάλλιο. Τώρα αλλάζουν τα δεδομένα, αλλάζουν και οι στόχοι. Το μπάσκετ συνεχίζεται και οι ομάδες προχωρούν. Το κρίμα στην υπόθεση είναι πως ενώ έχεις τη δυνατότητα να έχεις μια πλήρη ομάδα με ουσιαστικούς στόχους, για παράγοντες που δεν μπορούμε τουλάχιστον εμείς από μέσα να ελέγξουμε, μπαίνουμε σε μια διαφορετική διαδικασία. Εμείς έχουμε μια υπομονή, περιμένουμε να δούμε αν αλλάξουν τα πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ. Ο χρόνος πιέζει και πρέπει να παρουσιάσουμε μια όσο πιο ανταγωνιστική ομάδα γίνεται στην Κρήτη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μίσσας.

Σχετικά άρθρα