MUNDIAL BET: «Παιχνίδι» με γκολ, κάρτες και καθυστερήσεις

Πολύ καλό ήταν το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς πέρασαν ο «άσος» του Μεξικό στο 2,25 (1-0 το Καμερούν), ο «άσος» της Χιλής στο ημίχρονο σε απόδοση 2,00 (2-1 και 3-1 τελικό) με την Αυστραλία, ενώ ήρθε και το over 2,5 στις κάρτες των Αυστραλών (1,83). Στο 92’ χάσαμε το 2-3 γκολ στο ματς, ενώ κέρδισε πέναλτι, αλλά δεν το εκτέλεσε ο Ντιέγκο Κόστα στο Ισπανία – Ολλανδία ώστε να σκοράρει και να μας πληρώσει!

Η Ελλάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απόψε κόντρα στην Κολομβία σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μακάρι να τα βγάλει πέρα και τουλάχιστον να μην χάσει. Κατά την άποψή μας πάντως, η… ζυγαριά κλίνει προς την αντίπαλό μας.

305    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ    OVER 3,5 κάρτες    1,61 (bet365)

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα οι διαιτητές αποφεύγουν όσο μπορούν να δώσουν κίτρινες κάρτες. Ισως να είναι εντολή από τη FIFA και έχουμε δει αρκετά μαρκαρίσματα να μην τιμωρούνται ενώ θα έπρεπε.

Παρόλα αυτά θα πάμε στο over 3,5 επειδή ο ρέφερι Μπριχ σε διεθνή παιχνίδια δίνει κατά μέσο όρο 3,45 κάρτες.

Επίσης, η Ουρουγουάη είναι ομάδα που παίζει σκληρά, ενώ λογικά θα το πάει το ματς στη δύναμη και η Κόστα Ρίκα προκειμένου να κρατήσει την αντίπαλό της μακριά από τα καρέ της. Στα φιλικά και των δύο υπήρξαν αρκετές κίτρινες, ενώ στα ματς της Κόστα Ρίκα είχαμε και αποβολές.

Επιπλέον, εάν εξαιρέσουμε το Μεξικό – Καμερούν όπου ο ρέφερι έβγαλε μόνο δύο αντί για τουλάχιστον έξι κάρτες, στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τώρα επαληθεύτηκε το over 3,5.

306    ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ    1ο γκολ μετά το 28’    2,05 (stoiximan)

Σούπερ ντέρμπι του 4ου ομίλου το οποίο θα διεξαχθεί κάτω από δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες. Πηγαίνουμε στο 1ο γκολ μετά το 28’ για τους εξής λόγους:

1) Αμφότερες θα μπουν προσεκτικά, δίνοντας βάση στα μετόπισθεν Θα είναι ουσιαστικά ένα ματς που θα φοβάται ο… Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
2) Αυτό που τις ενδιαφέρει πρωτίστως απόψε, είναι να μην δεχτούν γκολ, καθώς και ο βαθμός θα είναι πολύτιμος.
3) Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, ενώ θα έχει και αρκετή ζέστη – υγρασία.
4) Ηταν 0-0 μέχρι το 28’ τα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια μεταξύ τους.
5) Δεν είχαν γκολ πριν το 28’  τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της Αγγλίας.

306    ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ    4+ λεπτά καθυστερήσεις β’ ημιχρόνου    2,10 (bet365)

Στη φωτό οι παίκτες στηρίζουν την επιλογή μας… ζητώντας από τον ρέφερι να δείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεις!

Μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια οι διαιτητές έχουν δείξει τέσσερα λεπτά καθυστέρηση στο δεύτερο ημίχρονο!

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να έχουμε τάιμ – άουτ, καθώς η θερμοκρασία θα είναι πολύ υψηλή (αναμένεται να φτάσει τους 34 βαθμούς την ώρα του ματς με 75% θερμοκρασία). Σε αυτή την περίπτωση η διακοπή θα είναι για 2 ή 3 λεπτά σε κάθε ημίχρονο που αναμένεται να προστεθούν (αντιστοίχως) σε αυτά που θα δώσει ο διαιτητής οπότε θα είμαστε ακόμη καλύτερα.

307    ΑΚΤΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ    GOAL/OVER    1,80/2,12 (stoiximan)

Αγώνας για τον 3ο όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα. Θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα που θα έχει φέρει η Εθνική μας. Αναμένουμε γκολ και θέαμα, πάμε να δούμε τους λόγους που θα στηριχθούμε για το ποντάρισμά μας.

1) Η Ακτή έχει 7 σερί goal και 11 στα τελευταία 12.
2) Τα 15 από τα τελευταία 18 παιχνίδια της ήταν over.
3) Βρήκε δίχτυα στους τελευταίους 25 αγώνες της.
3) Η Ιαπωνία έχει 15 over στα τελευταία 18 ματς της.
4) Πέτυχε 17 γκολ στα τελευταία 6 φιλικά της.
5) Ηταν goal τα 5 από τα τελευταία 6 ματς της.

Σχετικά άρθρα