Σαρρής: «Να κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους»

Δηλώσεις πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ κόντρα στη Κολομβία έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τονίζοντας ότι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν περήφανους τους Έλληνες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

Για το κλίμα της ομάδας: «Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είδα και χθες τους παίκτες και ήρθαμε μαζί σήμερα. Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα με τη παρουσία τους σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Είναι ήρεμοι και αποφασισμένοι να παλέψουν για να κάνουν τους Έλληνες περήφανους.

Για τον σημερινό αγώνα: «Το θέμα είναι να μην χάσουμε. Εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε ακόμα καλύτερα.»

Για τον Καραγκούνη και την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική μετά το Μουντιάλ: «Η απόφαση του Καρα να είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του με την Εθνική ειναι η καλύτερη επιλογή για να κλείσει τη καριέρα του. Έχει κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει κανείς άλλος.»

Για τον Σάντος και τον επόμενο προπονητή: «Ο Σάντος είναι πάντα όπως είναι πριν τους αγώνες της Εθνικής. Όσο για τον προπονητή που θα τον αντικαταστήσει, είπαμε οτι θα ανακοινωθεί αυτός και το επιτελείο του μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Για την κερκίδα που είνα γεμάτη Κολομβιανούς: «Έχουμε την αίσθηση οτι παίζουμε στη Κολομβία εκτός έδρας, Είναι πάρα πολλοί οι Κολομβιανοί στο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ήρωες που ταξίδεψαν για να υποστηρίξουν απο κοντά την Εθνική μας.»

Σχετικά άρθρα