Λαμουσί: «Το ίδιο δυνατά και με Κολομβία»

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι από την απόδοση των παικτών του και την ανατροπή του 0-1 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί. 

«Αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έδωσαν τα πάντα. Θα είναι δύσκολο να αναπληρώσουμε τις δυνάμεις που σπαταλήσαμε, αλλά μία νίκη σε μια τέτοια διοργάνωση είναι πάντα σημαντική, έστω κι αν πρέπει να θυσιαστείς για αυτή. Δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από την έλλειψη συγκέντρωσης σε μια φάση. Όμως στη συνέχεια ανεβάσαμε πολύ την απόδοσή μας και παίξαμε πολύ καλά», τόνισε ο Γάλλος προπονητής. 

Για το αν είναι κοντά στην πρόκριση: «Βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από το να θεωρηθεί πως έχουμε προκριθεί. Απλά κερδίσαμε έναν αγώνα. Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι βρίσκεται μπροστά μας, απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν θα είναι εύκολο», υπογράμμισε. 

Όσο για την εμφάνιση του Ντιντιέ Ντρογκμπά είπε: «Έχοντας έναν παίκτη σαν τον Ντρογκμπά στην ομάδα σου, μπορείς με μία αλλαγή να ανατρέψεις την κατάσταση». 

Σχετικά άρθρα