Και στην Σερβία… απειλούν με την Εθνική!

Μετά την Ελλάδα και την Τουρκία, η συμμετοχή παικτών στην Εθνική γίνεται αντικείμενο πιέσεων και στους τελικούς της Σερβίας!

Η Παρτίζαν η ηττημένη του χθεσινού (14/6) επεισοδιακού πρώτου τελικού με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, νιώθει αδικημένη από τις αποφάσεις των διαιτητών. Μετά το επεισόδιο του Μιλουτίνοφ της Παρτίζαν με τον Νέλσον του Ερυθρού Αστέρα, οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν στα τελευταία οκτώ λεπτά του τελικού με 3 παίκτες έναντι 5 των αντιπάλων τους!

«Θα το σκεφτώ σοβαρά το αν θα παίξω στην Εθνική Σερβίας», δήλωσε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο 22χρόνος γκαρντ της Παρτίζαν εμπλέκοντας την Εθνική στην αντιπαράθεση. «Ας παίξει ο Τζένκινς κι οι άλλοι», τόνισε ο Μπογκντάνοβιτς με νόημα και εξήγησε γιατί αισθάνεται απογοητευμένος: «Είδα ότι δεν υπήρξε σεβασμός ανάμεσα στους παίκτες. Οι συνθήκες της αναμέτρησης ήταν φρικτές και καταστροφικές». «Είμαι Σέρβος, αγαπώ την ομάδα, αλλά μετά από όσα έγιναν πιστεύω ότι δεν μπορώ να είμαι εκπρόσωπός της και θα σκεφτώ αν θα πρέπει να παίξω ή όχι με την εθνική», επισήμανε ο νεαρός διεθνής της Παρτίζαν.

Σχετικά άρθρα