Γιάνκοβιτς: «Ελκυστικός ο "ελληνικός" Παναθηναϊκός»

16 Ιουνίου 2014

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκανε τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που τελείωσε στο μπάσκετ και είναι αισιόδοξος για το ελληνικό σχήμα που θα έχει το ρόστερ του Παναθηναϊκού τα επόμενα χρόνια. 

Οι δηλώσεις του Γιάνκοβιτς στην «Πράσινη» :

-Για την κατάκτηση του νταμπλ: «Ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα για μένα και βέβαια μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έκανε η ομάδα. Αυτό το νταμπλ μου δίνει κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλειά. Στόχος είναι να γίνομαι καλύτερος».

-Για την προσφορά του στην ομάδα: «Η σεζόν ήταν όπως την είχα φανταστεί από άποψη τίτλων και εμπειριών, αλλά σε προσωπικό επίπεδο ήθελα να προσφέρω κάτι παραπάνω. Να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Σίγουρα θα μπορούσα να πάρω κι άλλες ευκαιρίες και γι’ αυτό προσπάθησα, αλλά σημασία έχει η επιτυχία της ομάδας. Πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός».

-Για το μπρέικ στο ΣΕΦ: «Δεν σκέφτηκα πως όλα έχουν τελειώσει, αλλά πως έχουμε ένα βουνό να σκαρφαλώσουμε. Οι προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα, όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης, μας βοήθησαν να πάμε με αυτοπεποίθηση στον τέταρτο τελικό, μαζί με τον κόσμο μας που στάθηκε δίπλα μας».

-Για την «ελληνοποίηση» του Παναθηναϊκού: «Είναι μια καλή κίνηση που θα βοηθήσει. Ένας ελληνικός Παναθηναϊκός θα είναι ελκυστικός και για τον κόσμο. Το βασικό είναι να πεθαίνουν οι παίκτες για την ομάδα και αυτό νομίζω πως θα είναι το χαρακτηριστικό μας τη νέα σεζόν».

-Για την Εθνική ομάδα: «Όποιος κι αν είναι στην ομάδα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτή τη διοργάνωση, θα είμαστε σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο στο Μουντομπάσκετ. Να δείξουμε ότι το ελληνικό μπάσκετ και η εθνική ομάδα αξίζει να είναι ψηλά. Είναι πολύ σημαντικό και νομίζω πως όλα τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μακάρι να είμαι κι εγώ μαζί με την ομάδα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ