Έυκολο Μιλφέιγ στο ποτήρι !

<p><span>Ένα εύκολο και δροσιστικό γλυκό με ωραία παρουσίαση για τους αγαπημένους σας αλλά και για ειδικές περιστάσεις.</span><span><br /><br /></span></p>
<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 πακέτο σφολιάτα</li>
<li class="rr_method_list">1 κουτί έτοιμη κρέμα μιλφέιγ</li>
<li class="rr_method_list">600 ml γάλα</li>
<li class="rr_method_list">1 βανίλια</li>
<li class="rr_method_list">ζάχαρη άχνη (για το σερβίρισμα)</li>
<li class="rr_method_list">λαδόκολλα</li>
<li class="rr_method_list">ποτήρια παγωτού</li>
</ul>
</div>
<p><span><span><br /><br /></span></span></p>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Τοποθετώ τα φύλλα της σφολιάτας πάνω στην λαδόκολλα που έχω βάλει σε ένα μεγάλο ταψί φούρνου.</li>
<li class="rr_method_list">Με ένα κουπάτ ή ένα ποτήρι νερού κόβω στρογγυλά κομμάτια σφολιάτας. Φροντίζω να είναι μικρότερα απ;o τα ποτήρια που έχω επιλέξει για το σερβίρισμα</li>
<li class="rr_method_list">Τα κομματάκια της σφολιάτας που περισσεύουν δεν τα πετάω. Τα τοποθετώ και αυτά στο ταψί να ψηθούν, γιατί θα μου χρειαστούν στο σερβίρισμα.</li>
<li class="rr_method_list">Όλα μαζί τα ψήνω, μέχρι να ροδίσουν στους 180 βαθμούς.</li>
<li class="rr_method_list">Όσο ψήνονται τα κομμάτια της σφολιάτας ετοιμάζω την κρέμα μου σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Εγώ προσθέτω και 1 βανίλια για πιο πολύ άρωμα και γεύση.</li>
<li class="rr_method_list">Μόλις ετοιμάσω την κρέμα την βάζω στο ψυγείο για να σφίξει.</li>
<li class="rr_method_list">Όταν ψηθούν τα κομμάτια τα αφήνω να κρυώσουν.</li>
<li class="rr_method_list">Όταν κρυώσουν τα κομμάτια της σφολιάτας παίρνω τα ποτήρια που έχω επιλέξει για το σερβίρισμα και βάζω κάτω 3 κομμάτια σφολιάτας απ;o πάνω 3 με 4 κουταλιές κρέμας και από πάνω βάζω θρυματισμένα κομμάτια σφολιάτας και πασπαλίζω ζάχαρη άχνη. Καλή σας απόλαυση!</li>
</ol>
<p><span><span><br /><br /></span></span></p>
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p> </p>
<p>Εάν θέλω (και ανάλογα με την εποχή) βάζω από πάνω για στόλισμα κομμάτια φράουλας ή μπορώ να τα βάλω και μέσα στην κρέμα όταν την φτιάχνω.</p>
<p><span><span><br /><br />Διαβάστε περισότερο: <a href="http://www.sintagespareas.gr/sintages/milfeig-sto-potiri.html#ixzz34n4Aidwp">www.sintagespareas.gr</a></span><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα