Τρελαμένοι Μαρινάκης και Μίτσελ προσφέρουν «χρυσάφι» για τον παιχταρα !!!!

17 Ιουνίου 2014

Έτοιμος να «τινάξει τη μπάνκα στον άερα» για να κρατήσει τονΤζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, μετά από εισήγηση του Μίτσελφαίνεται αποφασιμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι τουπροκειμένου να αγωνίζεται ο νεαρός επιθετικός και του χρόνου στους «ερυθρόλευκους».

Στην κατέυθυνση αυτή, είναι έτοιμος να καταθέσει προσφορά που να ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ στους «κανονιέρηδες» για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση αφού ο Αρσέν Βενγκέρ έχει δηλώσει ότι υπολογίζει πολύ στον παίκτη ενόψει της νέας σεζόν. Η εμφάνιση του νεαρού στον αγώνα με τηνΟυργουγουάη εξέπληξε τον Αλσατό που έστειλε μήνυμα επιστροφής του 22χρονου εξτρέμ στο Λονδίνο.

Έτσι οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι η προσπάθειά τους δεν έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία, καθώς είναι μάλλον σίγουρο ότι οι Λονδρέζοι όχι απλά δεν πρόκειται να «πέσουν» από τα 8 εκατομμύρια της ρήτρας που προβλέπει η αρχική τους συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά θα ζητήσουν ακόμη περισσότερα από κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

«Αγκάθι» στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδος είναι και η επιθυμία του παίκτη. Ο ίδιος ο Κάμπελ μετά τον αγώνα της πρεμιέρας της ομάδας του δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στον Αγγλικό σύλλογο.

Αν λοιπόν ο Κάμπελ πειστεί να συνεχίσει για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο στου «Καραϊσκάκη» ως βασικός, με συμμετοχή και στο Champions League, είναι δεδομένο πως η θέλησή του θα επηρεάσει τις όποιες εξελίξεις.

Από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον δύσκολο να αρνηθεί την πρόκληση αν εξασφαλίσει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ ή προκύψει πρόταση από κάποιο άλλο ευρωπαϊκό μεγαθήριο.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ