MUNDIAL BET: «Παιχνίδι» με σημείο, ημίχρονο και anytime σκόρερ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη ήταν το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας. Πέρασαν ο «άσος« της Γερμανίας (4-0 την Πορτογαλία) και το γκολ μετά το 83’ στο Γκάνα – ΗΠΑ (σημειώθηκαν δύο). Χάσαμε τα κόρνερ στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια (αμφότερα για ένα), το πλέον σαδιστικό ήταν στη Γερμανία που σε φάουλ του Ρονάλντο απόκρουσε ο Νόιερ και η μπάλα πήγαινε αργά προς το κόρνερ που θα μας πλήρωνε, αλλά βγήκε τελικά πλάγιο άουτ για 1-2 εκατοστά! Δεν… κουνήθηκε φύλλο στο Ιράν – Νιγηρία (0-0), το χειρότερο ματς της διοργάνωσης μέχρι τώρα!

 

315   ΡΩΣΙΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ     1       1,85

 

Αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο, το άλλο ματς είναι το Βέλγιο – Αλγερία στο οποίο δεν βρίσκουμε κάτι ελκυστικό ώστε να ποντάρουμε.

 

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 19/11/13 σε φιλικό αγώνα στον οποίο νίκησε η Ρωσία με 2-1.

 

Η θερμοκρασία αναμένεται στους 26 βαθμούς κελσίου και η υγρασία στο 69%, δεν είναι μαθημένοι οι Ρώσοι σε τέτοιες συνθήκες, καθώς όλοι αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Το ματς όμως, διεξάγεται στις 19.00 το απόγευμα (ώρα Βραζιλίας) οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

 

Ποντάρουμε να σκοράρει η Ρωσία στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1,83 (bet365). Το πέτυχε στα οκτώ από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της, δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα οκτώ από τα τελευταία δέκα δικά της ματς η Νότια Κορέα!

 

Η Ρωσία μεταμορφώθηκε στα χέρια του Καπέλο και πέρασε στο… ρελαντί στα τελικά έπειτα από 12 χρόνια. Εάν δεν ήταν αυτός δεν θα ασχολούμασταν με τους Ρώσους. Από τότε που ανέλαβε, τους έχουμε ποντάρει αρκετές φορές και μας έχουν στείλει ταμείο. Βάσει ρόστερ είναι ποιοτικότεροι από την αντίπαλό τους, προσέχουν πάρα πολύ στα μετόπισθεν, παρουσιάζονται δυνατοί στον… αέρα και στα στημένα, θεωρούμε ότι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε.

 

Η Νότιος Κορέα δεν έπεισε ούτε στην προκριματική φάση (πέρασε στην ισοβαθμία με το Ουζμπεκιστάν, ενώ έχασε και στα δύο παιχνίδια από το Ιράν του οποίου την… ποιότητα είδαμε χθες), ούτε και στα φιλικά (μία νίκη στα τελευταία πέντε, αυτή επί της Ελλάδας με 2-0, στα υπόλοιπα τέσσερα δεν έβαλε καν γκολ και έφαγε έντεκα). Εχει πρόβλημα μπροστά, καθώς πατάει δύσκολα περιοχή, ενώ είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν.

 

 

316   ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ        Ντος Σάντος anytime       7,50

 

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο, σχεδόν 30 βαθμούς κελσίου και 66% υγρασία.

 

Ο Ντος Σάντος πέτυχε δύο γκολ στην πρεμιέρα με το Μεξικό, ακυρώθηκαν αμφότερα, κακώς, ως οφσάιντ. Ηταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας του, ενώ αυτός έκανε το σουτ το οποίο απόκρουσε ο Ιτάνζ και στην επαναφορά ο Περάλτα σημείωσε το 1-0. Από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι του Μεξικό, εκτελεί όλα τα στημένα (τα πέναλτι τα έχει ο Περάλτα συνήθως, αλλά δεν είναι απίθανο αν κερδίσει κάποιο η ομάδα να το κάνει ο Ντος Σάντος), σουτάρει από μακριά, είναι μέσα στις φάσεις, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της βραζιλιάνικης άμυνας και να πετύχει ένα γκολ οποιαδήποτε στιγμή. 

Σχετικά άρθρα