Παπαδόπουλος: «Δεν έχω κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ»

Για την ήττα της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ αλλά και για το ματς κόντρα στην Ιαπωνία που ακολουθεί μίλησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra” και αναφορικά με το μέλλον του τόνισε πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

Για την πρεμιέρα με την Κολομβία: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχθήκαμε γρήγορο γκολ και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Κάναμε κακή αρχή, και πιστεύω ότι πέσαμε ψυχολογικά και δεν το πιστεύαμε. Έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Είμαστε μια ομάδα ψυχολογίας και όταν κάτι πάει στραβά».

Για το πώς βιώνει την κατάσταση παρακολουθώντας τα ματς από την τηλεόραση, αλλά και το πώς αισθάνονται οι διεθνείς για την κριτική: «Σίγουρα θα ήθελα είμαι εκεί για να βοηθήσω. Για το πώς αισθάνονται, αν ήμουν κι εγώ στην θέση τους δεν θα μου άρεσε. Βεβαίως κριτική υπάρχει και σε άλλες χώρες, δεν μπορείς να το αποφύγεις».

Για το αν η Εθνική μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση: «Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε στις ήττες. Μπορεί να ήταν μια βαριά ήττα όμως έχουμε δύο ματς ακόμη και δεν έχει χαθεί τίποτα. Μπορείς να περάσεις και 4 βαθμούς».

Για το τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στην Ιαπωνία: «Είναι μια ομάδα που διαθέτει ταχύτητα και ρυθμό, κάτι που δεν έχουμε εμείς. Πρέπει να σπάσουμε τον ρυθμό τους και να εκμεταλλευτούμε τις στημένες φάσεις. Οι Ιάπωνες είναι κοντή ομάδα η όπως είδαμε και στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού δέχθηκε δυο γκολ από στημένες φάσεις. Είναι ευάλωτη στο ψηλό παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα στημένα και τις σέντρες, τομέας που είμαστε καλοί. Αν το πρώτο ημίχρονο κυλήσει θετικά και πάει στο 0-0 θα έχουμε πολλές ελπίδες».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης των διεθνών μας με την Κολομβία: «Για ένα παιχνίδι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από 3-4 ημέρες πριν. Δεν μπορεί να φτάσει η ημέρα του αγώνα και να συγκεντρωθείς τότε. Είδαμε και στα φιλικά ότι μας έκαναν φάσεις στα πρώτα 15 λεπτά. Μπαίναμε κάπως στα πρώτα λεπτά κάθε παιχνιδιού».

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Περιμένω. Θα δω τις προτάσεις και θα επιλέξω το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου».

Για το αν έχει η υπόθεση της ΑΕΚ έχει κλείσει γι’ αυτόν: «Εγώ δεν έχω κλείσει καμία πόρτα».

Σχετικά άρθρα