Χριστίνα Παππά: O Μιλτιάδης με εξέθεσε! Tώρα πρέπει να με αρραβωνιαστεί

18 Ιουνίου 2014

Στο τηλέφωνο έσπευσε να καλέσει η Χριστίνα Παππά τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, στις οποίες ο υπουργός φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως διαχυτικός με την ηθοποιό.

Όπως δήλωσε η ίδια η κα Παππά σε γνωστό site ζήτησε από τον υπουργό να την αποκαταστήσει, καθώς την εξέθεσε:  «Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς», του είπε αστειευόμενη στο τηλέφωνο.

Πάντως η ηθοποιός τόνισε ότι με τον υπουργό είναι χρόνια φίλοι και τίποτα παραπάνω:  «Μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου δείχνουν οι φωτογραφίες. Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους; Το θέμα των φωτογραφιών είναι ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές;».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από την πλευρά του, δεν φάνηκε να το πήρε τόσο ανάλαφρα το θέμα και δήλωσε: «Θέλω να απασχολώ τον Τύπο για τη δουλειά την οποία κάνουμε αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, την εξάρθρωση μια τεράστιας σπείρας ναρκωτικών και ελπίζω να απασχολούνται τα Μέσα πολύ περισσότερο με αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου».

Madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...