Ο διάσημος φωτογράφος Juergen Teller μόδας έρχεται στην Αθήνα

18 Ιουνίου 2014

Η έκθεση Juergen Teller: MACHO, η πρώτη ατομική παρουσίαση στην Αθήνα, ενός από τους πιο διάσημους φωτογράφους της γενιάς του, θα εγκαινιασθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 19:30 –22:30 στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ στη Νέα Ιωνία, και θα διαρκέσει έως τις 29 Οκτωβρίου. 

Επιμέλεια Έκθεσης – Μαρίνα Φωκίδη

Είναι ο φωτογράφος μόδας που αρνήθηκε να φωτογραφήσει τη Miley Cyrus. Είναι ο εικαστικός που έχει εξυμνήσει την Ύδρα μέσα από τα γυμνά του. Είναι αυτός που ξάπλωσε γυμνός μαζί με την Charlotte Rampling στο κρεβάτι και που έβαλε το κεφάλι του Arnold Swarzenegger στο στόμα κροκόδειλου. Ο αξεπέραστος φωτογράφος Juergen Teller έρχεται στην Αθήνα.

Εγκαινιάζεται στις 20 Ιουνίου στο ίδρυμα ΔΕΣΤΕ η έκθεση του εικαστικού φωτογράφου Juergen Teller, ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα του το ίδρυμα και θα είναι η πρώτη ατομική παρουσίαση του φωτογράφου στην Ελλάδα.

Ο Teller γεννήθηκε στο Βερολίνο και αποτελεί μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές φωνές της φωτογραφίας κατά την δεκαετία του '90.

Σεξουαλικός, προκλητικός, απόλυτα απενοχοποιημένος, ο Teller έδωσε μια νέα στροφή στη σύγχρονη φωτογραφία μόδας απορρίπτοντας παραδοσιακούς κανόνες και παρουσιάζοντας τους ανθρώπους που φωτογράφιζε με λίγα φτιασίδια, ευάλωτους και ξένοιαστους σε ανέμελες πόζες.

Έχει φωτογραφήσει σχεδόν τους πάντες από την Kate Moss, μέχρι την Bjork.

 

“Τώρα η Νέα Υόρκη είναι το πιο βαρετό μέρος στον κόσμο. Δεν συμβαίνει τίποτα συναρπαστικό. Το εντελώς αντίθετο από την Ελλάδα.” Teller


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...