Συγκινητικό φωτορεπορτάζ: Παιδάκια με καρκίνο βλέπουν μουντιάλ στο νοσοκομείο

18 Ιουνίου 2014

Συγκίνηση προκαλούν οι φωτογραφίες παιδιών με καρκίνο να παρακολουθούν το Μουντιάλ μέσα από το νοσοκομείο της Βραζιλίας! Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τον αγώνα της Βραζιλίας με το Μεξικό και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Ο φωτογραφικός φακός… μπήκε στο νοσοκομείο καρκινοπαθών Ιτάτσι του Σάο Πάολο και απαθανάτισε τα παιδιά την ώρα του αγώνα! Τα περισσότερα ήταν ντυμένα με τα ρούχα της ομάδας τους!

Η μικρή Ισαμπέλα ήταν στο δωμάτιο με τους γονείς της και παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την αγκαλιά του πατέρα της, Τιάγκο. Η μικρή Λουάνα έτρεχε στους διαδρόμους με μια κόρνα στα χέρια της, ενώ ο Μάρκος κρατούσε ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα που απεικόνιζαν τους παίκτες της «σελεσάο» δείχνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του. Άλλα παιδιά ήταν μαζεμένα σε μια μεγάλη αίθουσα και η αγωνία τους χτύπαγε κόκκινο όσο έβλεπαν την ομάδα τους να μη μπορεί να βάλει γκολ.

Την ίδια ώρα μια θεραπεύτρια τα έβγαζε φωτογραφία με το κινητό της τη στιγμή που παρακολουθούσαν με τεράστιο ενδιαφέρον τις φάσεις του αγώνα. Μπορεί να μην νίκησε η Βραζιλία, όμως τα παιδιά απόλαυσαν τον αγώνα.Είναι στιγμές που το ποδόσφαιρο μοιάζει με... ευλογία. Λόγια πολλά δεν χρειάζονται. Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο, στο οποίο νοσηλεύονται παιδιά με καρκίνο, την ώρα του αγώνα Βραζιλία - Μεξικό, μιλούν μόνες τους.

brazilia_nosokomeio_worldcuo6.jpg

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ