Κινδυνεύει η καριέρα του Ρονάλντο

18 Ιουνίου 2014

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Confidetial», η καριέρα του Πορτογάλου αστέρα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, εφόσον συνεχίσει να πιέζει τον εαυτό του για να αγωνιστεί... «Εάν συνεχίσει να παίζει, η καριέρα του διατρέχει σοβαρό κίνδυνο», ήταν τα λόγια του γιατρού Χοσέ Κάρλος Νορόχα στην συγκεκριμένη εφημερίδα.

Να θυμίσουμε πως ο τραυματισμός που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν μερικές εβδομάδες, δηλαδή προς το τέλος της ολοκλήρωσης της σεζόν στην Ισπανία, τον έφερε πολύ πίσω, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος από τη μέρα που είχε το πρόβλημα να κάνει εντατικές προπονήσεις για να προλάβει το Μουντιάλ! Ο «CR7» είχε, επίσης, μια... γεμάτη χρονιά, ενώ με τις εντατικές προπονήσεις επιβάρυνε πολύ τον οργανισμό του. Πριν από τον πρώτο αγώνα με την Γερμανία, αποχώρησε από την προπόνηση, έβαλε πάγο στο πόδι, αν και ο ίδιος έλεγε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα!  

Είναι χαρακτηριστικό πως στον αγώνα με τα «πάντσερ», ήταν εμφανές πως ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να αποδώσει... Τώρα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εάν οι γιατροί της Πορτογαλίας δεν προσέξουν ιδιαίτερα την περίπτωση του αστέρα της ομάδας, υπάρχει κίνδυνος η τενοντίτιδα στο γόνατο του να έχει πολύ άσχημη εξέλιξη.

Από την πλευρά του ο Ρονάλντο θέλει να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια, αλλά οι γιατροί έχουν άλλη άποψη!

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....