Βροχή οι προτάσεις για τον Κώστα Μήτρογλου

19 Ιουνίου 2014

Ο Κώστας Μήτρογλου, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε για ένα μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων της Φούλαμεξακολουθεί να παραμένει «hot» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι μετά το ενδιαφέρον των Τουρκικών Μπεσίκτας και Γαλατά,στον χορό για την απόκτηση του μπαίνει δυναμικά και η Μπενφίκαπου γνωρίζει τον παίκτη από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, η πορτογαλική ομάδα δεν πλησίασε μόνο την πλευρά του παίκτη, αλλά και τη Φούλαμ κάνοντας μία πρώτη επαφή για να διαπιστώσει το έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Παράλληλα, για τον Μήτρογλου ενδιαφέρον έχει δείξει και η Γουέστ Χαμ, η οποία έχει κάνει πρόταση στην Φούλαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες ομάδες επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ελληνα επιθετικό με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ και οψιόν στα 10 εκατομμύρια).

Η Φούλαμ, όμως, έχει ως προτεραιότητα την πώληση του Κώστα Μήτρογλου έναντι περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ο Λονδρέζικος σύλλογος περιμένει να τελειώσει η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ, ελπίζοντας σε καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστήκαι κάποιο γκολ στα παιχνίδια της ελληνικής ομάδας.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...