Τα βρήκαν Μανιάτης, Τζαβέλλας – Ενωμένη η ομάδα

19 Ιουνίου 2014

Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας μίλησαν κατ’ ιδίαν μετά από το μεταξύ τους επεισόδιο και αφού έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ζήτησαν συγνώμη ο ένας στον άλλον παραδέχθηκαν το λάθος τους αλλά και το γεγονός ότι το θέμα δεν έπρεπε να πάρει τέτοιες διαστάσεις ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς καθώς θα μπορούσε να κάνει κακό στην Εθνική ομάδα. 

Με τους δύο ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός και τους τόνισε πως πριν και πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Οι πληροφορίες του pamesports αναφέρουν πως στις τάξεις της “γαλανόλευκης” υπάρχει πείσμα και πίστη για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιαπωνία, με μπροστάρη τον αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη. 

Έχει γίνει απ’ όλους προσπάθεια για ανάταξη του κλίματος στο “στρατόπεδο” της Εθνικής και οι παίκτες πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να μετατραπεί μέσα στο γήπεδο σε θετική ενέργεια. Ανάλογη είναι η πίστη και του Φερνάντο Σάντος και γι’ αυτό έκανε τη δήλωση “θα γράψουμε ιστορία” στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν δηλώσεις οι οποίες πηγάζουν από το πείσμα που βλέπει στην ομάδα. 

Και όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο που η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανία, είπε “αντίο” στη συνέχεια του Μουντιάλ έχοντας υποστεί δύο ήττες και μάλιστα με 7 γκολ παθητικό, έχοντας πετύχει μόλις 1. 

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...