Θάλεια Χούντα -Οι υψηλόβαθμοι που κρύβονται πίσω από την απαγωγή μου

19 Ιουνίου 2014

Τη σιωπή της δυο μήνες μετά την απαγωγή της σπάει η Θάλεια Χούντα. Η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ μιλάει για την περιπέτειά τους, τους ανθρώπους που κρύβονται από πίσω αλλά και για τους εφιάλτες που βλέπει μετά την απελευθέρωσή της.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso η Θάλεια Χούντα αποκάλυψε ότι οι απαγωγείς της που την κρατούσαν δεμένη πισθάγκωνα επί δύο εβδομάδες σε άγνωστη τοποθεσία δεν ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή της αλλά ένα συμβιβασμό που έχει να κάνει με τη ζωή του ζευγαριού (της ίδιας και του συζύγου της ποινικολόγου Νίκου Μπούρα).

Μεταξύ άλλων και ερωτώμενη για την ενημέρωση που έχει για την πορεία των ερευνών, η Θάλεια Χούντα αφού είπε πως η έρευνα προχωράει και η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των απαγωγέων, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα εμπλεκόμενα με την απαγωγή της πρόσωπα έχουν ισχυρές θέσεις στο Δημόσιο και την αυτοδιοίκηση. «Θέλω να πιστεύω ότι γίνεται αυτό που πρέπει κι επί της ουσίας, αφού αναγνωρίσθηκαν πλέον τα στοιχεία που υπάρχουν κατατεθειμένα εδώ και πολλούς μήνες στις Αρχές και αφού τα εμπλεκόμενα πρόσωπα έχουν ισχυρές θέσεις στο Δημόσιο και το αυτοδιοικητικό επίπεδο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στην έρευνα».

 

 

Η δημοσιογράφος διατηρούσε εκπομπή στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη TΗΛΕ ΑΣΤΥ «Διάλογοι με τη Θάλεια Χούντα».

 

 

 Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...