Παντέλη, η πέμπτη μεταγραφή του Αθηναϊκού

Ο Αθηναϊκός συνεχίζει με σταθερά βήματα να φτιάχνει την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την πέμπτη του μεταγραφή, αυτή της Δώρα Παντέλη. 
Μετά τις Ευγενία Λουκάτου, Νικολίνα Ιωαννίδου, Ιωάννα Χρονοπούλου και Άννα Καβάσιλα, ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση της Δώρας Παντέλη, η οποία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ελληνικό με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε το νταμπλ.
Η ανακοίνωση της ομάδας του Βύρωνα αναφέρει:
Η Διοικούσα Επιτροπή του X – LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Δώρας Παντέλη για την επόμενη σεζόν. Η Δώρα Παντέλη είναι γεννημένη στις 25/11/1987, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Binghampton της Νέας Υόρκης, και έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκού, όπου αναδείχθηκε πρώτη ριμπάουντερ στην Α1, στον Αστέρα Εξαρχείων και στο Ελληνικό, όπου την περσινή σεζόν κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Η Παντέλη θα αγωνίζεται με το νούμερο 8.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Δώρα Παντέλη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κεραμιδά, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τόσο τον ίδιο όσο και τη Διοίκηση για την επιλογή τους. Ο Αθηναϊκός κάνει μία νέα προσπάθεια και είμαι πολυ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμός και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Φωτογραφία: abc-women.gr

Σχετικά άρθρα