Ο Παπαμακάριος στο «1ο Fokida Basketball Camp»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μάνος Παπαμακάριος, θα ανοίξει την αυλαία των επίσημων προσκεκλημένων του «1ου Fokida Basketball Camp», το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας από 30 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου.
 
Ο πολύπειρος γκαρντ, που φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανελευσινιακού, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις πλούσιες εμπειρίες του από την θητεία του στον Ολυμπιακό, Πανελλήνιο, Περιστέρι, Μακεδονικό, την ισπανική Λαγκούν Άρο, αλλά και την Εθνική ομάδα, ενώ παράλληλα θα τους δώσει χρήσιμες συμβουλές πάνω στο αγαπημένο τους άθλημα.
 
Ο ίδιος τόνισε σχετικά: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση των διοργανωτών του “1ου Fokida Basketball Camp”. Πρόκειται για καλούς φίλους, τους οποίους θα βοηθήσω στην προσπάθεια που ξεκινούν από φέτος, διοργανώνοντας ένα καμπ υψηλού επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να βελτιώσουν τις μπασκετικές τους ικανότητες και κυρίως να χαρούν το παιχνίδι! Είμαι ικανοποιημένος που δημιουργείται στην επαρχία άλλη μια… κυψέλη του αγαπημένου μας αθλήματος, όπου θα έχουμε την δυνατότητα της συναναστροφής με μικρά, όπου θα τους μεταδώσουμε την αγάπη μας για τον υγιή αθλητισμό. Ραντεβού στο παρκέ στις 30 του μήνα»!
 
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 693 2709969.
Παράλληλα λειτουργεί σχετική ιστοσελίδα στο facebook στην διεύθυνση «facebook.com/fokidabasketballcamp»

Σχετικά άρθρα