Αρχίζει το Διεθνές Σεμινάριο της Θεσσαλονίκης

Η αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2014» ολοκληρώθηκε. Αύριο (20/6) το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τα… μυστικά τους.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα έχει στο πλευρό του κι έναν κορυφαίο συμπαίκτη, καθώς τα κανάλια Novasports θα είναι χορηγός επικοινωνίας.

Το προσεχές τριήμερο (20-22/6) τα προπονητικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο εκεί όπου ανοίγει την Παρασκευή (20/6) η αυλαία του Διεθνούς ChrisLoweryΣεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2014». Κορυφαίοι προπονητές από την Ελλάδα και την Αμερική θα αναλάβουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν τον Έλληνα τεχνικό στην αέναη προσπάθεια που κάνει για άρτια και σωστή γνώση.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φώτης Κατσικάρης, οι Αμερικανοί προπονητές, Ντίνο Γκόντιο και Κρις Λάουερι που στην καριέρα τους έχουν αναδείξει και συνεργαστεί με σπουδαίους παίκτες του ΝΒΑ αλλά και ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού που για πρώτη φορά θα μιλήσει σε Σεμινάριο στην Ελλάδα, Ανδρέας Γκατζούλης, θα αναλάβουν να αναλύσουν ενδιαφέροντα θέματα (το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου) αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Σχετικά άρθρα