Περιμένει απάντηση από Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός

Την απάντηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας περιμένουν μέχρι αύριο Παρασκευή (20/6) στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αρχικά προσέγγισαν τον Άρη, διότι ο 19χρόνος φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «κίτρινους». Στο συμβόλαιο, όμως, υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο εάν ομάδα καταβάλλει το ποσό των 250.000 ευρώ και παράλληλα έχει την συγκατάθεση του ταλαντούχου νεαρού παίκτη, μπορεί να αποκτήσει τον Βεζένκοφ.

Ο Άρης εξήγησε στον Παναθηναϊκό ότι δεν έχει πρόβλημα για την μετακίνηση του 19χρόνου φόργουορντ εάν καλυφθεί η ρήτρα και ταυτόχρονα εξασφαλιστεί η συγκατάθεση του Βεζένκοφ. Οι «πράσινοι» πλησίασαν τον 19χρόνο φόργουορντ μέσω του πατέρα του Σάσα, διότι εδώ και δύο χρόνια έχουν διακόψει τις επαφές με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο. Κατέθεσαν την πρόταση για τετραετές συμβόλαιο και περιμένουν την απάντηση του Βεζένκοφ μέχρι αύριο Παρασκευή.

Ενδεχομένως, όμως, οι κακές σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του 19χρόνου φόργουορντ, να αποδειχθούν αξεπέραστο «εμπόδιο» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σχετικά άρθρα